Afhankelijk van de bestaande situatie gaan wij als volgt te werk.

Offerte en opname
De offerte die u via internet aanvraagt is gratis. Wilt u vooraf advies op maat bij u thuis rekenen wij € 100,-, welke bij doorgang van de offerte in mindering wordt gebracht. Wij controleren de maat van het kozijn, checken de bereikbaarheid, controleren of er constructieve aanpassingen nodig zijn.

Het inmeten
Na akkoord van de offerte welke u via internet van ons ontvangen heeft nemen wij contact met u op om de definitieve maten vast te stellen. Het risico van verkeerd inmeten ligt op deze manier altijd bij ons en niet bij u. Op de dag van inmeten wordt de offerte nogmaals bij U thuis met u doorgenomen en de tekeningen nogmaals bekeken zodat u een duidelijk beeld heeft van hetgeen wij gaan leveren. U wilt tenslotte precies weten waar u aan toe bent. Wanneer de tuindeuren geplaatst kunnen worden in een bestaand kozijn van schuifpui of raam zijn constructieve aanpassingen over het algemeen niet nodig maar dit wordt wel op deze dag gecontroleerd.

Plaatsen
Op de afgesproken dag zullen onze monteurs tussen 7 en 8 uur bij u arriveren met de tuindeuren. Er wordt een stofschot geplaatst zodat de overlast tot een minimum beperkt wordt. Daarna verwijderen ze bestaand kozijn of gevelpaneel waarna spouwlatten worden gecontroleerd op tocht en eventueel worden geïsoleerd. Plaatsing van uw nieuwe tuindeuren en/of kozijnen. De binnenkant wordt netjes afgetimmerd d.m.v. 12 mm. hechthout en waar nodig een afwerklat. De deuren worden door onze monteur met u opgeleverd, tevens wordt de werking van het slot aan U uitgelegd en de sleutel wordt U overhandigd.
Wanneer wij niet bij u achter kunnen komen maken we gebruik van een kraan.

Glas
Onze glaszetter arriveert op dezelfde dag. Deze plaatst het glas, eventuele roosters en roedes volgens afgesproken tekening. Garantie glas 10 jaar

Zelf iets doen?
Niet nodig maar kan wel. U kunt er voor kiezen om zelf al het uitkomende afval op te ruimen en af te voeren. U kunt ook zelf het glas verzorgen en U kunt er zelfs voor kiezen om zelf te binnenafwerking stukwerk of aftimmering te verzorgen. Zo kunt U ook iets besparen.
Alle werkzaamheden worden gedaan volgens het politie keurmerk veilig wonen en onder garantie van Burgmeijer’s Bouwbedrijf , Bouwgarant aannemer en al meer dan 78 jaar Uw vertrouwde partner in bouwen. Tevens bestaat er ook nog een mogelijk om bij ons een bouwgarant certificaat aan te vragen.

Voor vragen kunt u altijd bellen. 0228 562793

——————————————————————————————————-