Kozijn met 2 deuren

tuindeuren in garage
20191107_095712
IMG_20190115_164723_639
_20180705_140134
Shadow

Hardhouten kozijn:
FCS en Komo gecertificeerd dark red Meranti 67 x 114 mm.
Kozijn wordt met pen en gat verbinding verlijmd opgesloten zodat een goede verbinding ontstaat. Nadat alle machinale bewerkingen zijn gedaan, gaat het kozijn naar de spuiterij. Hier wordt deze 120Mu dekkend gegrond.

Hardhouten deuren:
Hardhout dark red Meranti stijlen en dorpels, dik 56 of 67 mm en breed 114 mm. voorzien van 2 ventilatiesleuven t.b.v. geventileerde binnenbeglazing geschikt voor isolatieglas. Glaslatten worden op maat meegeleverd. Meranti tongstijl wordt gemonteerd. U kunt kiezen uit een borstwering (hoogte hout onderzijde deur, zogenaamde stapeldorpels) vanaf 114 mm. Tevens zijn de deuren leverbaar met panelen i.p.v. stapeldorpels

Grondverf:
Nadat alle machinale bewerkingen, scharnierkrozingen en slotfrezingen zijn gedaan, gaan de deuren naar de spuiterij. Hier wordt deze 120Mu dekkend gegrond.

Hang en sluitwerk:
Scharnieren: 8 stuks 89mm gelagerde scharnieren met dievepen.
Slot: HMB 3 puntsluiting met kantschuiven SKG 2, of de optie met een Multipoint de luxe sluiting in de passieve deur SKG 3 .
Maco of Hoppe kruk-kruk garnituur met kerntrekbeveiliging, cilinder met 3 sleutels. Tevens is het uiteraard is het mogelijk om tegen meerprijs, door u uit gekozen ieder gewenst veiligheidsbeslag te leveren of de pui te leveren met alleen aan de binnenzijde deurbeslag.

Afwerking:
Kozijn wordt voorzien van tochtstrippen, onderdorpel voorzien van tocht/slijtstrip.
Afwerking:120mU in de grondverf gespoten.
Kozijn wordt volledig gemonteerd geleverd.

Glas  en roosters(optioneel):
Glas kunnen we voor al onze kozijnen los meeleveren of bij u thuis laten plaatsen. U kunt afhankelijk van de houtzwaartes kiezen uit HR++ dubbel of triple glas.
Ventilatieroosters ducoton 10 zijn verkrijgbaar in diverse kleuren.

Overige opties:
Eventueel kan 15cm breed 15 ponds lood voor onderdorpel inclusief merantie knellat worden aangebracht.
Voor pijlkozijnen adviseren wij een kunststof onderdorpel. Deze dorpels (DTS of glasvezel) zijn met meerprijs leverbaar. Tevens is het mogelijk met meerprijs alles of alleen de deuren in de grijze grondverf te laten spuiten en kan de pui in iedere gewenste RAL kleur in de aflak worden gespoten.

Maatvoering:
Een kozijn met 2 deuren kunnen wij leveren tot een breedte van 243,6 cm en een hoogte van 263,4 cm.
Omdat deuren breder dan 93 cm vaak optisch niet mooi zijn raden wij voor kozijnen breder dan 2 meter een kozijn met zijglas aan. Voor een kozijn hoger dan 250 cm raden wij een kozijn met zij en bovenglas aan.

Offerte aanvragen voor kozijn 2 deuren

Offerte aanvragen voor kozijn 2 deuren

Wanneer u het offerteformulier compleet invult krijgt u binnen 48 uur een offerte van ons via de email toegezonden. Hebben wij nog vragen dan nemen wij spoedig contact met u op.

Voornaam
Achternaam
Vraag 4 tm 7 hebben alleen betrekking op het plaatsen (bij alleen leveren ga naar vraag 8)

Maximum file size: 8.39MB

Maximum file size: 8.39MB