Kozijn met 2 deuren

Kozijn met 2 deuren:
FCS en Komo gecertificeerd dark red Meranti 67 x 114 mm.
Kozijn wordt met pen en gat verbinding verlijmd opgesloten zodat een goede verbinding ontstaat. Nadat alle machinale bewerkingen zijn gedaan, gaat het kozijn naar de spuiterij. Hier wordt deze 120Mu dekkend gegrond.

Deuren:
Merbau of Meranti stijlen en dorpels, dik 39/56 of 67 mm en breed 114/120 of 140 mm. voorzien van 2 ventilatiesleuven t.b.v. geventileerde binnenbeglazing geschikt voor isolatieglas. Glaslatten (opdek bij 39 mm) worden op maat meegeleverd. Meranti tongstijl wordt gemonteerd. U kunt kiezen uit een borstwering (hoogte hout onderzijde deur, zogenaamde stapeldorpels) van 114 tm 920 mm. Tevens zijn de deuren leverbaar met panelen i.p.v. stapeldorpels

Grondverf:
Nadat alle machinale bewerkingen, scharnierkrozingen en slotfrezingen zijn gedaan, gaan de deuren naar de spuiterij. Hier wordt deze 120Mu dekkend gegrond.

Hang en sluitwerk:
Scharnieren: 8 stuks 89mm gelagerde scharnieren met dievepen.
Slot: HMB 3 puntsluiting met kantschuiven SKG 2, Optie: Multipoint de luxe SKG 3.
Maco of Hoppe kruk-kruk garnituur met kerntrekbeveiliging, cilinder met 3 sleutels. Tevens is het uiteraard is het mogelijk om tegen meerprijs, door u uit gekozen ieder gewenst veiligheidsbeslag te leveren of de pui te leveren met alleen aan de binnenzijde deurbeslag.

Afwerking:
Kozijn wordt voorzien van tochtstrippen, onderdorpel voorzien van tocht/slijtstrip.
Afwerking:120mU in de grondverf gespoten.
Kozijn wordt volledig gemonteerd geleverd.

GlasĀ  en roosters(optioneel):
Glas kunnen we voor al onze kozijnen los meeleveren of bij u thuis laten plaatsen. U kunt afhankelijk van de houtzwaartes kiezen uit HR++ dubbel of triple glas.
Ventilatieroosters ducoton 10 zijn verkrijgbaar in diverse kleuren.

Overige opties:
Eventueel kan 15cm breed 15 ponds lood voor onderdorpel inclusief merantie knellat worden aangebracht.
Voor pijlkozijnen adviseren wij een kunststof onderdorpel. Deze dorpels (DTS of glasvezel) zijn met meerprijs leverbaar. Tevens is het mogelijk met meerprijs alles of alleen de deuren in de grijze grondverf te laten spuiten en kan de pui in iedere gewenste RAL kleur in de aflak worden gespoten.

Maatvoering:
Een kozijn met 2 deuren kunnen wij leveren tot een breedte van 243,6 cm en een hoogte van 263,4 cm.
Omdat deuren breder dan 93 cm vaak optisch niet mooi zijn raden wij voor kozijnen breder dan 2 meter een kozijn met zijglas aan. Voor een kozijn hoger dan 250 cm raden wij een kozijn met zij en bovenglas aan.

Offerte aanvragen voor kozijn 2 deuren

Offerte aanvragen voor kozijn 2 deuren

Wanneer u het offerteformulier compleet invult krijgt u binnen 48 uur een offerte van ons via de email toegezonden. Hebben wij nog vragen dan nemen wij spoedig contact met u op.

Voornaam
Achternaam
Vraag 4 tm 7 hebben alleen betrekking op het plaatsen (bij alleen leveren ga naar vraag 8)
Maximum upload size: 8.39MB
Maximum upload size: 8.39MB